2 Şubat 2011 Çarşamba

özlem.....

En son ne zaman özlediniz birini. Gün geçtikçe insanlar yitirmeye başlıyor çoğu duygularını sevmeyi sevilmeyi aşkı özlemeyi. Bir çoğumuz beklide hatırlamıyordur özlemek ne demek hasret ne demek nasıl bir şeydi. Doğru ya biz milenyumdayız özlemek ayıp hasret ayıp sevmek ise yasak. Doğru ya aşklar tek kişilik acı topluluğu. Yitirdiğimiz duyguların farkında mısınız yoksa hala uyumakta mısınız.

Hiç olmadı mı hiç yaşamadınız mı sevdiğiniz başka yerde siz başka yerde gözünüz yollarda aklınız onda yüreğiniz zaten onunla. Hayalleriniz bile hasret özlem içinde olmadı mı hiç.
Hiç bu duygunun verdiği acıyı tatmadınız mı işte bugün gelecek geliyor bu hafta burada demeyi telefonda en içten bi şekilde seni çok özledim demediniz mi yada en son ne zaman dediniz. Doğru ya özlemek suç bu çağda .
Hani otobüs garındasınızdır ve beklediğiniz özlemlerin sonunu getirecek kişi gelmiştir ama henüz görememiştirsiniz o inmiştir ama bulamamıştırsınız birden onu garaj içinde boş boş gezerken gördüğünüzde aklınızdan geçen o anlık düşünce yüreğinizdeki his hiç düşündünüz mü bence her şeye bedeldir. Bide ona yaklaşıp sarıldığınız anda kokusu bedeninize işlediğinde bütün acıların bittiği anda hissettikleriniz. Sizce buda değmez mi her şeye. Şimdi söyleyin bu çekilen çilemi dert mi sizce yoksa güzeli güzel yapan mı? Söyleyin hangisi sizce
Bence mi bence sevginin anlam kazanmasını sağlayandır. Gül gibi buda onun dikenidir.

Hiç yorum yok: